sound by Jbgmusic
                 
   

DÉLÉP Ipari Park Kft

 
   
 
   

Sajtóközlemény

DÉLÉP IPARI PARK BELSŐ ÚT, ÉS CSAPADÉKVÍZ HÁLÓZATAINAK FEJLESZTÉSE

2013/ 07/08.


 
 
   

A DÉLÉP Ipari Park Kft. „Délép Ipari Park belső út- és csapadékvíz hálózatainak fejlesztése” című projektje 49 624 514 Ft uniós támogatást nyert a Az üzleti infrastruktúra és a befektetési környezet fejlesztése- ipari parkok és iparterületek támogatása tárgyú kiíráson az Új Széchenyi Terv keretében. A 99.249.048 Ft-os összköltségvetésű beruházásból a Délép Ipari Park Kft. fő célja a meglévő belső út- és csapadékvíz elvezető rendszer fejlesztése.

 
 
   

Az Ipari Park címmel rendelkező DÉLÉP Ipari Park meghatározó részre a Szegedi Ipari Logisztikai Központtal és a tervezett Kiskundorozsmai Ipari Parkkal együtt alkotott, a régióban egyedülálló Ipari-Logisztikai Koncentrációnak. A 16890 hrsz-ú ingatlan 1960-1972 között alakult kis, mint a DÉLÉP Központi ipartelepe.

A területen a belső úthálózat és csapadékvíz elvezető rendszer kerül fejlesztésre jelen projekt keretei között.

A volt DÉLÉP Házgyár ingatlan bázisán létrejött 41,7 ha területű ipari park címet viselő Ipari Park alap-infrastrukturális (úthálózat) ellátottsága mára elavult, így a több mint 50 betelepült ipari üzem számára a DÉLÉP Ipari Park Kft nem képes megfelelő üzleti-gazdasági infrastruktúrás és hozzá kacsolódóan magas minőségű szolgáltatást nyújtani, ezáltal szükségessé vált a meglévő infrastruktúra fejlesztése.

A fejlesztés eredményeképpen a Délép Ipari Park Kft. által nyújtott szolgáltatások minősége javul. A javuló infrastrukturális környezet következtében egy vonzóbb gazdasági környezet alakul ki.

 

 

További információk olvashatóak a cégről és a projektről awww.delepiparipark.hu weboldalon. 

 
e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefon: + 36-62/461-845
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
www.ujszechenyiterv.gov.hu