sound by Jbgmusic

Az ERECO Kelet-Európai Hulladékfeldolgozó és Környezetvédelmi Zártkörûen Mûködõ Részvénytársaság. (East-European Recycling and Environment Co. Magyarország egyik legjelentõsebb hulladékbegyûjtõ vállalkozása.

A cégünk 1993-ban alakult francia irányítással, három hazai MÉH vállalat privatizálása után.

 

A tevékenységünk:

  • acélhulladék,
  • színesfém hulladék,
  • papírhulladék,
  • mûanyag hulladék,
  • akkumulátor hulladék,
  • roncsjármûvek piaci áron történõ felvásárlása, begyûjtése, elõkezelése és hasznosítókhoz való eljuttatása.

A cégünk életében meghatározó az acélhulladék begyûjtés és feldolgozás. A kereskedelmi és termelési tevékenységünk java része is e területre összpontosul.

A társaságunk által éves szinten begyûjtött és értékesített 350 ezer tonna hulladék hazai szinten kimagasló eredmény.

image001.jpg
ERECO telephelyek az országban

Shredderezés

Az ERECO Rt. Magyarországon elsõként vezette be az acélhulladék shredderezési eljárást.

Az acélshredderezést szerte a világon a vékony acélhulladék (ún. lemezhulladék) legjobb feldolgozási technológiájaként tartják számon.

Az ERECO Rt. által mûködtetett berendezés évi 150 ezer tonna lemezhulladék feldolgozására alkalmas. A technológia magas hatásfokú szelektálást végez, így nagy tisztaságú shredderezett acélhulladékkal és fémhulladékkal tudjuk ellátni az újrafeldolgozó ipart.

A shredderezés kiemelt jelentõséget fog kapni az elkövetkezendõ években, amikor a kiselejtezett gépjármûvek jogszabályban elõírt hasznosítási arányait a hulladékfeldolgozóknak szigorúan teljesíteniük kell.

Környezetvédelem, minõségp olitika

Cégünk 2001. év tavaszán tanúsíttatta magát az MSZ EN ISO 14001:1997 és MSZ EN ISO 9001:2001 szabványok szerint. Az ERECO Zrt. a „szakmájában" elsõ volt a környezetközpontú irányítási rendszer bevezetése vonatkozásában.

A rendszerek bevezetésével és mûködtetésével kinyilvánítottuk szándékunkat, hogy a környezetvédelmi elõírások betartása mellett, környezetvédelmi teljesítményünk folyamatos javításával végezzük tevékenységünket. Emellett partnereink igényeinek maximális kielégítése, gördülékeny együttmûködés kialakítása a célunk.

Székhely: 1106 Bp. Gránátos u. 1-3.

Telefon, fax: (1) 433 9999, (1) 433 9900

Mailcím: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Web: www.ereco.hu