sound by Jbgmusic

A Délcell Kft a Dél-Alföldi Régió meghatározó hungarocell (= expandált polisztirol => EPS) gyártója. A polisztirol szigetelõ-, csomagoló-, és egyéb formaalakok gyártása közel 20 éves múltra tekint vissza. Kitûnõ szakembergárdánkkal, megújult gyártósorunkkal és új technológiáinkkal készek vagyunk a legkülönfélébb, egyedi, kisszériás termékek gyártására is.

1000x2000 táblaméreten belül 1200 mm vastagságig bármilyen lapot, formát, idomot legyártunk, 5 féle keménységi fokozatban.

Gyártottunk már 5000 éves kerámia-edényt védõ burkolatot múzeumnak, vagy 3x11 méter méretõ speciális idomot kiállításra (Terror Háza 2007), de akár 4 m nagyságó céglogót, betût is, vagy pillangót-hópihét óvodának.... Egy ötlet, egy rajz, egy kérdés, egy kérés.... s már gyártjuk is.

Polisztirol gyöngyöt - babzsákfotelek töltésére vagy más célra) mindenféle kiszerelésben és 5 féle minõségben gyártunk - forgalmazunk. Emellett 1000 színben forgalmazunk nemesvakolatokat és homlokzatfestékeket, valamit a komplett hõszigetelõ rendszerek minden összetevõjét. Élvédõk, indítósínek, dübelek, tiplik, csavarok, fóliák szintén nagy választékban megtalálhatók kínálatunkban.

Ingyenes helyszíni felmérés, szakszerû tanácsadás - nálunk az is megtudhatja, amit mások elhallgatnak vagy elferdítenek.... vagy csak nem tudnak - s ez Önnek egy csomó felesleges pénzébe, idejébe és energiájába kerülhet. Ha kell, szakszerû kivitelezõket is ajánlunk!

A hõszigetelõ rendszerek esztétikai kiegészítõjeként kiváló minõségû XPS anyagú kül- és beltéri díszléceket is forgalmazunk, jutányos árakon. Ingyenesen kiszállítunk, mindent becserélünk vagy visszavásárolunk (kivéve színezett anyagok), ami kimarad.

Lehetõségeink függvényében mindenben maximálisan rugalmasan alkalmazkodunk vásárlóink igényéhez !

Számunkra a legjobb reklám vásárlóink elégedettsége - valószínûleg ez töretlen sikerünk titka is....

Megújult üzemünkben és eladótermünkben továbbra is szivesen látjuk kedves eddigi és leendõ partnereinket, vásárlóinkat!

 

Cím: 6728 Szeged, Budapesti út 8

Telefon/fax: 62/ 542-005

Telefon: 62/542-006, 542-007

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Honlap: www.delcell.hu