sound by Jbgmusic

Központi telephelye: 6728Szeged, Dorozsmai út 35.

Tel/Fax: 62/461-483

e-mail cím: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

honlap cím: www.baustudium.hu

&am p;am p;nb sp;

Egyéb telephelyeink:

6800 Hódmezõvásárhe ly, Makói út

6600 Szentes, Rákóczi u. 98.

6900 Makó, Aradi u. 130.

 

Társaságunk múltja 1971-ig vezethetõ vissza, amikor is a DÉLÉP területén kialakították az elsõ oktató-gyakorló mûhelyet. Az idõk folyamán egyre több szakmában, egyre szélesebb palettán folyt a bõvülõ szakképzés. Új mûhelyek épültek, új eszközöket, technológiákat szereztünk be, melyek egyre színvonalasabban szolgálták a tanuló fiatalok képzését.

A BAUSTUDIUM Kft 1990-ben alakult meg az akkori DÉLÉP központi tanmûhelyébõl. Fõ tevékenységünk azon tanulók gyakorlati képzésének biztosítása, akik az elméleti ismereteket különbözõ szakképzõ iskolákban sajátítják el, de a gyakorlati képzésre szóló, differenciált díjazást biztosító tanulószerzõdést Társaságunkkal kötötték meg. Az idõközbeni terjeszkedés következtében ma már 5 városban folytatunk gyakorlati képzést több mint 20 szakmában (Szeged, Hódmezõvásárhely, Szentes, Makó, Kiskunfélegyháza) Tanulóinkat ellátjuk a szakképzési törvényben elõírt juttatásokkal, a munka- és védõeszközök mellett többek között étkezési hozzájárulást, orvosi ellátást is biztosítunk.

A gyakorlati képzés folyamán vállalkozói tevékenységet is folytatunk oly mértékben, amely a tanulók képzési idejéhez, szakmai elõmeneteléhez és a tantervhez szorosan illeszthetõ. Az így vállalt munkákon tanulóink megismerhetik az életszerû, valós munkafolyamatokat és így a szakmunkás bizonyítványt megszerezve a vállalkozói világot jobban ismerõ szakmunkásokká válhatnak.