sound by Jbgmusic

H-6728 Szeged, Budapesti út 8. Tel.: +36 62/549-300, 463-156 Fax: +36 62/463-158

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Honlap: www.szeplast.hu Bemutatóterem: H-6725 Szeged, Kálvin tér 2.

Tel.: +36 62/549-329 Fax: +36 62/549-322 E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Raiffeisen Bank Rt. 12067008-00329482-00100001 Cégjegyzékszám: Cg. 06-09-006694 Adószám: 11952592-2-06


A SZEPLAST Kft-t 1994-ben alapították, mûanyag alapanyag gyártás céljából. A tevékenységet 1998-ban bõvítette a cég mûanyag nyílászárók gyártásával és forgalmazásával. Az üzletmenet felfutása miatt szükségessé vált a tevékenységet teljesen leválasztani az anyacégrõl, így alakult meg a Szeplast Nyílászáró-gyártó Kft.

A SZEPLAST Nyílászáró-gyártó Kft. eddigi mûködése során több mint 120 ezer ablakot készített el és szerelt be. A legmagasabb minõségi színvonal biztosítása érdekében döntöttünk amellett, hogy a legnagyobb tradícióval rendelkezõ, az ablakprofil-gyártás terén több mint 50 éves tapasztalatot szerzett németországi Trocal és Schüco cég rendszerét gyártjuk és forgalmazzuk.

Nyílászáróink egyszerre biztosítják a ma elvárható korszerû megoldásokat, teljes harmóniában a környezetünkkel, valamint az energiatakarékos megoldások széles skáláját. Mindezt kiegészítjük a legnagyobb értékünkkel: a tapasztalatunkkal és odafigyelésünkkel. Küldetésünk, hogy minél több ember számára elérhetõ, modern nyílászárókat gyártsunk.

A színvonalas gyártósorokkal és jól képzett szakemberekkel ellátott üzemeinkben több mint nyolc éve gyártunk mûanyag, alumínium és acél nyílászárókat. Korunk egyre bõvülõ energiatakarékossági és biztonság-technikai igényeinek megfelelõen nyílászáróinkat a legmodernebb és a legjobb mûszaki paraméterekkel rendelkezõ hõ- és hangszigetelõ üvegekkel szereljük.

Életterünk minõségét, otthonunk kényelmét, biztonságát nagyban befolyásolja a beépített nyílászárók színvonala. Hibátlan mûködésük, funkciójuk maradéktalan betöltése elengedhetetlen jó közérzetünkhöz. Cégünknél a fejlesztés és minõségbiztosítás fontos és önálló szervezeti egység. A minõségbiztosítás feladata a beszállított anyagok ellenõrzésétõl, a gyártásközi technológiai ellenõrzésen keresztül, egészen a kiszállítandó termék felülvizsgálatáig terjed.

Fejlesztési törekvések során pedig, elsõsorban a minõséget szem elõtt tartva folyamatosan keressük a felhasználható új anyagokat és mûszaki megoldásokat, melyeket többlépcsõs ellenõrzési folyamat során integrálunk gyártásunkba.

A SZEPLAST Nyílászáró-Gyártó Kft. mûanyag, alumínium és acél nyílászárókat gyárt. Az általunk gyártott termékek az ÉMI (Építésügyi Minõségellenõrzõ Innovációs Rt.) által kibocsátott Trocal A-196/2005, Schüco mûanyag A-1075/1998, Schüco alumínium A-991/1997, Jansen A-757/2001 számú Mûszaki Engedéllyel rendelkeznek. A gyártáshoz felhasznált alapanyagokat (profil, hõszigetelõ üveg, zár, stb.) beszállítóink az ISO 9001-2001 minõségbiztosítási

rendszerünk elõírásai szerint kiváló – folyamatosan ellenõrzött – minõségben biztosítják.

A megfelelõ nyílászárók kiválasztásánál a következõ szempontokra kell figyelnie:

DESIGN

image002.jpg Legyen esztétikus: az ablakok jelenítik meg az Ön házának, lakásának összetéveszthetetlen arculatát.

HÕ- ÉS HANGSZIGETELÉS

image004.jpg A hõ- és hangszigetelés szempontjából lényeges figyelembe venni, hogy az ablakrendszer hány légkamrával készül. A nemzetközi trendeknek megfelelõen a hagyományos 3 kamrás rendszereket felváltják a masszívabb, jobb szigetelésû 5 kamrás rendszerek, a tok beépítési mélysége 60-ról 70 mm-re nõ. Az üvegezés, a profil, a redõny együtt olyan hõszigetelést tesz lehetõvé, hogy ablakunk szinte észrevétlen marad a hõkamrák számára. Lakások energia igénye nagymértékben csökken, értéke nõ.

SZELLÕZÉS

Az egyre tökéletesebb szigetelés akár „túl jó” is lehet. Lakásunkban mindig friss levegõ kell, hogy legyen, így a szellõzõrendszerek egyre fontosabbakká válnak.

BIZTONSÁG

Biztonsági betörésgátló kilincs, kampós ajtózár-szerkezetek: néhány példa azokból a megoldásokból, melyek beépítésével megfelelõ védelmet biztosíthat szeretteinek és értékeinek.

ÉLETTARTAM

Ajtónk vagy ablakunk egy évtized múlva is úgy nyíljon, mint újkorában. Alakjukat õrizzék meg, ne vetemedjenek. Legyünk nyugodtak: ha a legjobbat választottuk, nem lesz többé gondunk vele!

KEZELHETÕSÉG

Minimális karbantartási igénnyel rendelkezzen, tisztítása legyen egyszerû!

A Szeplast Nyílászáró-Gyártó Kft. ezen szempontok szerint kínálja termékeit.

Termékskála, Profil rendszerek

Az ablak a ház sugárzó tekintete. Az ablakok adják a homlokzat arculatát és fényviszonyait, az ablakok határozzák meg a helységek jellegét és méreteit, az ablakoknak köszönhetjük a különféle térhatásokat, az ablakok alakítják ki a helység légkörét.

Termékskálánk kialakításakor elsõdleges cél volt a különbözõ vásárlói igények és vásárlói rétegek kiszolgálása. Termékcsaládjainkban nemcsak a legmodernebb technika és a legmagasabb komfortigény kapcsolódik össze, hanem a formaviláguk is rendkívül változatos. Termékeink minõségének garanciája a felhasznált alapanyagok különös gonddal való kiválasztásával kezdõdik.

A SZEPLAST Nyílászáró-Gyártó Kft. megrendelõinek elképzeléseit hivatott magas mûszaki tartalommal megtölteni. A Társaság alapvetõen négy különbözõ profil rendszert alkalmaz.

A kiváló minõségû Schüco és Trocal alapanyagokból gyártott mûanyag; Schüco alumínium; és a legújabb technikai fejlesztés eredményeként ezek kombinációja az aluklipszes szerkezetek. Az acélrendszerû nyílászárókat Jansen alapanyagból gyártjuk, amelyek egyaránt szólnak azoknak, akik a karakteresebb vonalvezetést kedvelik, és azoknak is, akik az új generációs modelleket látják szívesen otthonukban.

image006.jpg A mûanyag nyílászárók alaktartósságát és a szilárdságát a tüzihorganyzott acélmerevítés, jó hõszigetelést pedig a 3-5-8 légkamrás mûanyag profilok garantálják. Az ablakok, ajtók, üvegfalak optimális hõszigetelését a több kamrás tok- és keretkialakítás mellett a megfelelõ üvegezés biztosítja. A Trocal rendszerû mûanyag nyílászárók minden esetben 5 légkamrás, 70 mm-es beépítési mélységûek, míg a Schüco rendszerû nyílászárók széles választékban állnak rendelkezésre. A Schüco Corona 3 légkamrás, 60 mm-es, a Schüco Royal 5 légkamrás, 70 mm-es, a Schüco SI82 típusú profil 8 légkamrás, 80 mm-es beépítési mélységû.

A nyílászárókba épített GU (Gretsch Unitas) vasalat rendszerek (DIN 18055 C szabvány szerint) nemcsak a nyílászárók tökéletes mûködését biztosítják, hanem betörés ellen is védenek.

Napjainkban a hõszigetelt üveg funkciói egyre bõvülnek. A napvédelem, zajvédelem, fokozott hõszigetelés, hangszigetelés mellett a vagyon és tûzvédelmi szempontok is elõtérbe kerültek.


image008.jpgA mûanyag nyílászárókat fehér, vagy színes – fóliázott – egy vagy kétoldali felülettel gyártjuk 14 különbözõ színben.

Felszereltségben és külsõ megjelenésben változó ablak-ajtócsaládokból, valamint üvegfalakból a vásárló, az igényeihez és lehetõségeihez képest szabadon válogathat.


image010.jpg A már egész Európában ismert és méltán népszerû alumínium Schüco profilok igényes és tradicionális megoldásokat mutatnak minden technológiai újdonságra vevõ építkezõnek. A kínálat viszont ettõl sokkal szélesebb.

image012.jpg Az új technológia számos olyan jellemzõt tud felmutatni, melyek újabb lépéselõnyt biztosítanak számunkra. Az alumínium és a mûanyag integrációját valósítja meg: a belsõ mûanyag felület kiváló hõszigetelõ képességét a külsõ alumínium borítás merevítõ és rögzítõ tulajdonságával ötvözi. Ez a technológia biztosítja a leghosszabb élettartamot a mûanyag nyílászárók között.

Az aluklipsz borítású mûanyag nyílászáró porszórt külsõ felülettel készül RAL színskála szerinti választékban.

A Schüco Royal alumínium profilból készülõ nyílászárók tagadhatatlanul a legmagasabb funkcionális és esztétikai követelmények kielégítésére alkalmasak. Jellemzõ tulajdonságaikból – változatos egyedi kivitel és méret, kiváló légzárási és vízzárási tulajdonságok, magas hanggátlás, hõszigetelés – adódóan széles körben alkalmazhatók a különbözõ funkciókra tervezett épületeken.

Az ablakok, sorablakok, erkélyajtók, bejárati üvegezett és paneles- tömör betétes ajtók, a családi házaktól a társasházakon, az üzemcsarnokokon keresztül a nagy irodaházakig mindenhol felhasználhatóak.

A függönyfalak, üvegtetõk, nagyméretû üveg elõtetõk és portálok elsõsorban a nagyobb irodaépületek, banképületek, bevásárlóközpontok jellemzõ elemei, de napjainkban már az exkluzívabb lakóépületeken is felhasználásra kerülnek.

A nagy használati igénybevételnek kitett közforgalmú ajtókat, az extrém pára- és víztartalmú vagy funkciójú helyiségeket (télikert, uszoda és
fürdõszoba), valamint a nagy bevilágító felületû és üvegezett tetõszerkezeteket (télikertek, uszoda lefedések, üvegházak, átrium tetõk) szintén alumínium nyílászárókkal lehet legbiztonságosabban lezárni.

Az acél profilból készülõ nyílászárók Jansen Economy FW50, illetve FW60 típusú profilrendszerbõl készülnek. Rendeltetésük és mûszaki tartalmuk lényegében megegyezik az alumínium nyílászáróéval.

Természetesen a mûanyag és alumínium nyílászárókhoz tartozó opcionális kiegészítõk (szúnyoghálók, redõnyök, kilincsek, stb.) teljes kínálatával is rendelkezésre állunk. Számunkra a magas minõségi színvonal alapkövetelmény, ügyfeleink elégedettsége pedig a legfontosabb kritérium. Szolgáltatásunk a felmérés, szaktanácsadás és gyártás mellett az igény szerinti beépítést is magában foglalja.

Cégadatok

A SZEPLAST Nyílászáró-Gyártó Kft. a hazai piac dinamikusan fejlõdõ, innovatív technológiákat alkalmazó szereplõje. A fejlõdés az árbevételben, az alkalmazottak létszámában, valamint az éves szerzõdésszámokban is megnyilvánul. 2005-ben az éves árbevétel meghaladta a 600 millió Ft-ot, a létszám 53 fõre bõvült és a 2005-ben kötött szerzõdések darabszáma meghaladta a 600 db-ot.

Társaságunk két értékesítési területen egyszerre van jelen. A lakosság kiszolgálása mellett kiemelt figyelmet szentelünk a projekt terület fejlesztésére. Kereskedelmi stratégiánk a vevõközpontúság, a minõségi értékesítés és a lehetõ legnagyobb hozzáadott érték. Az értékesítést szakképzett üzletkötõink, területi képviselõink, projekt managereink segítik, valamint õk biztosítják a folyamatos tájékoztatást és kapcsolattartást a Társaság és a Vevõk között. A megfelelõ minõséget szakképzett csapat és saját alkalmazásban tevékenykedõ beépítõk garantálják.

Jövõkép, kihívás

Társaságunk célja a projekt divízióban a hazai piacon, a mûanyag nyílászáró gyártásban és forgalmazásban pedig a dél-kelet magyarországi régió területén piacvezetõ szerep elérése és megtartása. Ennek érdekében Társaságunknál folyamatos az új partnerek felkutatása és felvétele a rendszerbe. Hálózatunk bõvítésénél elsõdleges szempont a szakmai hozzáértés és a teljes körû szolgáltatás biztosítása. A márkaképviseleteken teljes körû a szolgáltatás, mely magában foglalja a tanácsadást és felmérést, a legyártott termék házhoz szállítását és beépítését, valamint az 5 évre szóló termékszavatosságot.

Kiemelt referenciáink:

image015.jpg
SOTE Cardiovascularis
image016.jpg
Novotel
image017.jpg
Kehida Élményfürdõ
image018.jpg
Lombard Irodaház – Szeged
image019.jpg
I.sz.Rendelõintézet - Szeged
image020.jpg
Gábor Dénes Fõiskola
image021.jpg
Parkolóház – Szeged
image022.jpg
Fotex vendégház – Agárd
image023.jpg
Szeged Pláza
image024.jpg
Makói Kórház
image025.jpg
Molnár Autóház Kft.Szeged
image026.jpg
Fõszer Elektroprofil Kft.
image027.jpg
Szegedi Ítélõtábla
image028.jpg
Milesi Csarnok
image029.jpg
Rodamco - Biatorbágy
image030.jpg
Magánház, Szeged
image031.jpg
Szeged, Maros u. társasház
image032.jpg
Szeged, Mérei u. társasház
image033.jpg
Sorházi lakások, Szeged – Marostõi utcaBízunk benne, hogy bemutatkozó anyagunk elnyeri tetszését, és rövidesen Önöket is a termékeinket megelégedéssel használók széles táborában tudhatjuk.