sound by Jbgmusic

A vállalat neve: dvb Délmagyarországi Vasbetonipari Kft.

Címe: H-6728. Szeged, Budapesti út 8.

Elérhetõségek: tel.:+36 62 462-923, +36 62 428-020, fax:+36 62 462-960 e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. web: www.dvb-szeged.hu

Vezetõ: Csada László ügyvezetõ

 

1991-ben alapított cégünk, a Délmagyarországi Vasbetonipari Kft. - a volt házgyárból - napjainkra komoly ipari és kommunális magasépítési váz-szerkezetek gyártására képes, vállalkozássá vált.

 

Gyártmánystrukturánk mûködésünk alatt folyamatosan alakul át, a mindenkori piaci kihívásoknak megfelelve. A kilencvenes évek elején az elsõk között vezettük be a kehelynyakak gyártását és alkalmazását a vázszerkezetek építésénél. A kilencvenes évek végén különleges trafóház-térelemekgyártását indítottuk be.

 

A kétezres évek elején beindult stadion-rekonstrukciós programnál kifejlesztett lelátórendszerrel több labdarugó stadion szerkezetét terveztük meg, gyártottuk le és szereltük össze. (Nyíregyháza, Székesfehérvár, Pápa, Zalaegerszeg, Sopron, Kaposvár II.) Ezt a rendszert alkalmazva, azonban építettünk több sportcsarnokot, (Szeged, Kiskunfélegyháza) jégcsarnokot, (UTE) lóversenypálya lelátót, (Kincsempark) szabadtéri színház nézõteret, (Tihany) sõt egyetemi elõadótermet is (BMF).

 

Folyamatosan gyártjuk, építjünk a különbözõ gyártó- és raktárcsarnokokat, kereskedelmi létesítmé-nyeket, sport és oktatási létesítmények szerkezeteit.

 

Az általunk gyártott termékek, - kehelynyakak, pillérek, gerendák, födémek, lépcsõk, falpanelek, lelátórendszerek és térelemek- eljutottak az ország minden tájára, sõt határainkon túlra is : Szlovákiába, Romániába és Szerbiába is.

 

Cégünk a gyártási szakembereken túl, önálló szerkezettervezõi csapattal is rendelkezik, amely a gyártmánytervek készítésén túl, a gyártás technológiai feltételeinek megteremtéséért is felel. A szállítási és szerelési feladatokat - irányításunkkal - szerzõdött partnereink végzik.

 

Telephelyünkön, Szegeden, a "DÉLÉP Ipari Park-ban, az egész évi folyamatos gyártás feltételeit a híddarukkal felszerelt gyártócsarnokunk, valamint a többpályás szabadtéri gyártó- és tárolóterületünk biztosítja.

 

2001 óta alkalmazzuk az ISO MINÕSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER-t, melyet folyamatosan fejlesztve törekszünk arra, hogy Megrendelõink igényeit, elvárásait minden tekintetben kielégítsük.

 

REFERENCIAKÉPEK

image002.jpg
UTE JÉGCSARNOK

image003.jpg
ZALAEGERSZEGI STADION

image004.jpg
MAKÓI TANUSZODA

image005.jpg
STOP.SHOP BÉKÉSCABA

image006.jpg
PAYER INDUSTRIES AJKA

image007.jpg
KISKUNFÉLEGYHÁZI SPORTCSARNOK